Targetirana njega, aktivnim sastojcima gađa pravo u metu!

Naša koža i kosa su ogledalo unutrašnjeg zdravlja, ali se rijetko možemo pohvaliti njihovim najboljim izdanjem. Gotovo svako se suočava sa nekim izazovom, bilo da su to akne, hiperpigmentacija i bore, ili opadanje i lomljivosti kose. Iako svi različiti, ovi problemi imaju jednu sličnost, a to je loš uticaj na naše samopouzdanje i kompletan utisak, zbog čega je traganje za njihovim rješenjem postalo dio svakodnevice.

Zagonetku pravilne rutine njege dešifruje upravo Revox!

Važnost različitosti svih tipova kože i kose, njenih čestih problema, ali i jednostavnost upotrebe potvrđena je brendom koji vjeruje da svako zaslužuje zdravu i visokokvalitetnu njegu koja će biti pristupačna. Prepoznatljivost i glavna karakteristika Revox-a je targetirana, tj. ciljana njega. Posebne linije - Just, Plex, Help, Japanese routine, Retinol, Zitcare i Depilstop, prepune dokazanih i moćnih aktivnih sastojaka – antioksidansa, agenasa protiv starenja, AHA, BHA, vitamina, vrlo su jednostavne i efikasne, te daju rezultate na profesionalnom nivou kod kuće.

Jedna od najpoznatijih i najprepoznatljivijih Revox linija je svakako JUST. SAMO izgradite svoju rutinu njege, a pomoći će vam čiste i visokoefikasne formulacije zasnovane na optimalnoj koncentraciji aktivnih sastojaka. Od kisjelina za piling do hranljivih seruma, od antioksidanata do peptida protiv starenja – SAMO izaberite ono što vašoj koži treba i uživajte u sebi! Proizvodi iz ove linije sadrže razne vrste kisjelina koje su idealne za isušivanje akni, spriječavanje mitesera i regeneraciju, pogodujući svim tipovima kože.

Što se tiče problema sa aknama, hipepigmentacijom i crvenilom, oduševiće vas Revoxova HELP linija! Bogata aktivnim sastojcima ciljane njege, posvećena je usvajanju zdravih navika i rješavanju akni, fleka i hormonskih promjena na koži. Jednostavna, a moćna, ova linija POMOĆI će nesavršenostima i hidriranju kože bez njenog “gušenja”.

Čarima magične J-beauty rutine nije imun ni Revox! Revox B77 Japanese Routine - linija inspirisana japanskim ritualom ljepote i tajnom mladolikog izgleda, obezbijediće optimalan nivo hidratacije i usporiti proces starenja. Dnevna krema, serum i tonik za lice oduševiće vas čistom formulom hijalurona i pirinča, dok će cvijet trešnje opojnom aromom djelovati i antioksidativno.

Retinol je antioksidant koji deluje na dubokom ćelijskom nivou, gdje pomaže u povećanju proizvodnje kolagena i elastina, smanjujući starenje ćelija i regulišući proizvodnju sebuma. Revox mu odaje počast istoimenom Retinol kolekcijom, bogatom i dodatnim sastojcima poput vitamina E i arganovog ulja. Dnevna krema, okoloočni gel i serum regenerator pomažu u smanjenju finih linija, nedostataka uzrokovanih izlaganjem suncu i znakova starenja kože.

Po uzoru na najpoznatije svjetske trendove, posebnom kolekcijom PLEX, Revox je omogućio da svaki dan, bude good hair day! Uz Plex liniju šampona, regeneratora, tretmana i ulja, bićete srećni u izlasku iz salona, održavanju rezultate između posjeta salonu ili uživanju u proizvodima kod kuće.

Daleko čuveni su i Revox proizvodi za njegu tijela, pa se tu izdvaja SKIN linija u kojoj dominira anticelulit ulje brzoupijajuće i efektivne formule, ali i specijalno gel-ulje koje terapijski spriječava suvoću i nelagodnost.