Pantone Peach Fuzz: boja koja će dominirati 2024. godinom!

Pred kraj svake godine, globalno poznata Pantone kompanija za kreiranje boja, objavljuje svoj izbor godine. Nakon svjetskih nedjelja mode i dešavanja na crvenom tepihu, Pantone Institut je došao do zaključka da će Peach Fuzz nijansa definisati novu, 2024. godinu.

Idealna je prilika da prigrliš natural look peachy bojom koja će razigranim nijansama oživjeti baršunaste asocijacije breskvastih obraza i sočnih usana, ali i obrnuti igricu soft-glamur izgleda!

Ova nijansa breskve zrači toplinom i modernom elegancijom, a dominiraće makeup i beauty svijetom, pa ti otkrivamo top proizvode kojima ćeš lako istaći sebe i svoju ljepotu u trendu!

1. Ruževi za usne

Usne su jedan od najlakših i najotmenijih načina za uvođenje trendy boje. Kada isprobavamo nove nijanse, uvijek prvo kupujemo ruževe koji nas osvajaju bojama, teksturom i formulom.

Savršenu Peach Fuzz nijansu pronaći ćeš u Rimmel Lasting Finish ružu koji daje blistavu završnicu za savršeno hidrirane nude usne svakog dana. Prava nijansa breskve sadržana je u Aurinom klasiku koji matira usne dugotrajnom formulom koja se ne skida, dok je 16h postojanost zagarantovana novim Loreal Color Riche Colors of Worth ružem stvorenim da istakne ljepotu i posebnost svake žene!

2. Sjajevi za usne

Pantone Peach Fuzz nijansa je sama po sebi neutralna i neupadljiva, zato će sjajevi za usne unijeti neophodnu dozu zabave i blistavosti u svakom danu.

Malena Colorfast 109 sjaj njeguje i daje mat izgled ne isušujući usne, a može se koristiti samostalno ili preko karmina za intezivniju boju. Ukoliko želiš ludački sjaj i senzualan volumen u ovoj boji, pronađi Bourjois Rouge Fabuleux Gloss 06 koji garantuje balzam efekat i 8h hidratacije. Maksimalan užitak za usne, ali i oči – pružiće ti hologramski Aura Star Gloss Ara sjaj za usne obogaćen mirisom grožđa i neodoljivom breskva notom!

Praćenje trendova i u svijetu njege, obezbijedili smo ti Sunkissed Peachy Glow uljem za usne u ovoj nijansi, a predivnoj njegujućoj formuli!

3. Sjenke za oči

Nijanse breskve su posebno značajne u igri boja na očima, gdje se koriste kao podloga, za blendanje ili kao glavna boja.

Tajni agent i tajna tvog sjajnog izgleda, biće najbolje Flormar 007 i Max Factor 07 svestrane monosjenke i kremaste formule koje ne blijede i ne skupljaju se u naborima kapka.

Ukoliko želiš razigranost nijansi na svojim očima, “obrni igricu” savršenom Flormar paletom u nijansama breskve koja će pružiti raznovrsnost mat i sedef notama!

4. Rumenila i bronzeri

Obraščići rumene breskve!

Nema bolje asocijacije na obraze od breskve, pa otuda i inspiracija najljepših baršunastih rumenila. Neprevaziđeni klasik koji osvaja peach nijansom i sedefastim perlama – Bourjois Little Round 03, oduševiće te mirisom ruže i postojanošću. Ako više voliš kremaste formule, isprobaj viralno Rimmel Kind and Free Peachy Cheeks koje opravdava svoje ime peachy obrazima!

Poslastica za cijelo lice je Sunkissed Marble Dreams paleta koja ovu trendy nijansu nudi uz primjese glittera za potpun i prirodan look koji blista! 

5. Lakovi za nokte

Paleta boja i mašta bez granica najbolje se vidi na noktima koji su uvijek vjesnici najnovijih trendova i manikir umijeća.

Peach Fuzz boja biće savršena za french manikir, pa se postaraj da isprobaš patentirani sistem gela u Rimmel Super Gel 012 laku koji traje do 14 dana bez UV lampe i hibridnih odstranjivača.

Ukoliko želiš pravu Peach Fuzz nijansu i postojanost gel laka iz salona, onda za tebe imamo Depend Peach gel lak za nokte koji garantuje postojanost od 14 dana najnovijom Gel IQ tehnologijom.