Gift guide: 6 parfema koji mirišu na luksuz, a ne koštaju mnogo!

1. Armaf Club de Nuit Man Intense

Nesvakidašnja toaletna voda za muškarce, klasičnoj muškoj kompoziciji daje provokativan zaokret koji će okretati mnoge glave za tobom!

Suština muškosti izražena je klasičnim akordima oplemenjenih zanimljivim cvijetnim i voćnim mirisima, koji privlače pažnju. Bočica koja priča luksuz i prefinjenost, otvara osvježavajućim mirisima limuna, bergamota i crne ribizle, a intrigira srednjim notama jasmina, ruže i breze.

Armaf Club de Nuit Intense, inspirisan luksuznim i globalnim hitom Creed Aventusa, za kraj ostavlja najljepše – donje note vanile, mošusa i pačulija biće “ono nešto” u svakom tvom danu, outfitu i prilici.

2. Armaf Club de Nuit Milestone

Ono što je u muškom svijetu Armaf Club de Nuit Intense, to je ženama Armaf Club de Nuit Milestone!

I lagan baš poput svježeg morskog povjetarca, ovaj parfem dočarava sunčanu Siciliju i mediteranski stil života. Inspirisan najljepšim parfemskim klasikom – Coco Chanel Mademoiselle, ovaj parfem očarava originalnom kompozicijom mirisa koji bude razdraganost duha i čine da osjetiš ljeto u trenu!

Osvježavajuće voćne note i morska so najavljuju zanosnu mješavinu sicilijanskih citrusa, bergamota i irisa koji ostavlja nezaboravan trag, dok će elegantna bočica ukrašena kristalima i zlatnim lančićem, biti najljepši pogled ka polici ili originalan poklon!

3. Lattaffa Ajwad Eau de Parfum

Ako si se ikad zapitala kako miriše raj – onda je Lattafa parfem baš taj!

Ovaj topli, egzotični voćno-cvijetni koktel mirisa zavešće sva čula i otopiti čak i najhladnije srce. Pažljivo odabrana kombinacija nota, ovaj parfem kategoriše kao unisex – pa možeš biti sigurna da nijesi pogriješila sa odabirom poklona, a ni ličnom notom.

Eksploziju mirisa jasmina, ruže, cimeta, voća, mošusa, kedra i sandalovine apsolutno prenosi i posebno specifično pakovanje.

4. Lattaffa Bade'e Al Oud Oud For Glory Eau de Parfum

Kada biraš niche parfeme koji mirišu jedinstveno – onda biraj raskošna oud ulja koja u dodiru sa kožom, oslobađaju posebne mirise koji na svakome mirišu različito.

Moćan i bogat parfem koji vibrira eleganciju - Lattafa Bade'e Al Oud Oud For Glory, osvojiće senzualnim mošusnim mirisom koji traje satima.

Ovo je pravi parfem za koji možemo reći da je opasan – magnet za komplimente i apsolutno jedinstven, savršeno otvara notama lavande, šafrana i muškatnog oraščića i zavodi gornjim akordima ouda i pačulija. Ukoliko voliš parfeme poput Dior Homme Intense i Mancera Red Tobacco – ovaj pristupačan miris će biti pravo oduševljenje.

5. Flavia Blackrat Rouge Intense

Brend Flavia od 2022.godine bogatiji je za vrhunskog bestselera - Flavia Blackrat Rouge Intense. Vodeći se popularnošću viralnog Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, ovaj parfem daje lični pečat koji će te izdvojiti u masi sličnih mirisa.

Zavešće te posebnom mješavinom voćnih nota, šafrana, jasmina, jele, ambera i kedra koji obećavaju dugotrajnost i raskoš mirisa.

6. Flavia Cherry Lust

Sladak i zavodljiv, ovaj orijentalno-gurmanski miris, opiće cvijetnim i intezivnim notama višnje. Savršen kontrast slatko-kiselih višanja u Flavia Cherry Lust-u, čini parfem neodoljivo nezasitim i autentičnim.

Iako dominira kremasto-puderasta višnja, poput one u čuvenom Tom Ford Lost Cherry, akordi jasmina, turske ruže, sandalovine i vetivera “smekšavaju” intezitet orijentom koji osvaja čula i dušu.