image
Sortiraj po:
image

NJEGA LICA


Svježa, njegovana koža i blistav ten su dio mladalačkog izgleda. Da bi ostala u ovakvom stanju koža zahteva stalnu hidrataciju, pa čak i kada smo mladi. Usled nedovoljne hidratacije koža postaje suva, grublja, može se javiti osećaj zategnutosti. Pojava finih linija izazvana isušenošću doprinosi prijevremenom starenju kože i nastanku bora.

Količina kolagena i elastina se smanjuje a obrazi postaju izbrazdani. Međutim, sve se da sprečiti ili bolje reći usporiti. Zato, ne dozvolite koži da pati, pružite joj neophodnu negu i uživajte u njenoj mekoći. Da bi u starijoj životnoj dobi zadržali vidljivo njegovan ten imajte na umu da se o koži treba brinuti konstantno, od tinejdžerskih dana preko dvadesetih, tridesetih i tokom zrelih godina. Neki preparati treba da su nam svakodnevna rutina kao npr. preparati za čišćenje lica, adekvatne kreme za lice, vrat, dekolte i preparati za njegu nježnog predela oko očiju.

NJEGA TIJELA


 Higijena i njega tijela ključne su za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Kvalitetni preparati za njegu pomoći će vam da brinete o koži svog tijela i štitite je od štetnih vanjskih uticaja poput sunca i toplih i hladnih klimatskih promjena. Koža na nasem tijelu izložena je stresovima svakodnevnog života, usljed čega može ostati dehidrirana. Kako bi održali njeno zdravlje, važno je da nadoknadimo izgubljenu vlažnost i pružimo joj posebnu njegu.

Upotrebljavajte nježan proizvod za tuširanje i pazite da ga dobro isperete kako na koži ne bi ostalo nikakvih tragova. Kupanje isušuje kožu više od tuširanja, zato uvijek pazite da voda nije prevruća i da ne ostajete u kadi predugo.

Kad se brišete peskirom, nježno tapkajte kožu umjesto da ju agresivno trljate. Isto tako, tuširanje ili kupanje zaključite s pozamašnim nanosom mlijeka ili losiona za tijelo kako biste doslovce zadržali optimalni nivo hidratacije u koži.

NJEGA KOSE


 Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. Nego, kosa nije samo naš ukras.

Ona je i pokazatelj svega što se događa u našem tijelu i duši. Po kosi možemo zaključiti u kakvom je stanju naš organizam i kakvog smo raspoloženja. Da bi ona izgledala onako kako želite, moraćete promijeniti svoj odnos prema njoj i posvećivati joj više vremena.
Ako vam je kosa tanka i ispucala, izbjegavajte prejako sunce, ali i veliku hladnoću. Oni će vašu kosu učiniti krhkijom nego što jeste. Ako vam je kosa prirodno masna, ništa nećete postići grubim trljanjem tjemena dok je perete. Uzimajte pramen po pramen kose među dlanove i umasirajte šampon direktno u kosu.


Lista Proizvoda