image
Sortiraj po:
image

Parfemi:


Nikada nam nije dosta parfema, od onih za posebne prilike do onih koji su nam za svaki dan. Toaletne ili parfemske vode jednostavno postoje da bi nama uljepšale dane, a možda i još nekome pored koga prođemo. Cvijetni, voćni, slatkasti, zavodljivi ili romantični… Ti divni mirisi, pakovani u elegantnim bočicama, najbolji su dodatak ličnosti svake žene, ali samo ako znate da ih izaberete i pravilno nosite. Oni oslikavaju osobine i stav osobe koja ga koristi. Zbog toga naći najbolji parfem za sebe, ili za poklon nije nimalo lako. 

Različite mirisne note, bilo da su cvijetne, voćne, zemljane ili orijentalne privlače nas svojom svježinom, podižu raspoloženje i bude uspomene. Pored našeg karaktera i životnog stila na izbor parfema utiče i godišnje doba. U zimskim mjesecima preporučujemo parfeme sa mirisom citrusa, vanile, čokolade i cimeta, koji nas asociraju na toplotu doma u hladnim zimskim danima. Ugrijaće Vas kombinacija brazilske pomorandže i crvene borovnice, ispunjavajući Vas energijom i dobrim raspoloženjem.

Make up:


Šminka za svaki dan treba da igra ulogu u korist vaše želje da uvijek i na svakom mjestu izgledate dotjerano i uredno. Međutim, sigurno niste uvijek u prilici da neprekidno korigujete šminku, tako vaša svakodnevna šminka treba da bude upriličena svim tim situacijama u kojima se tokom dana nalazite.

Kako birati šminku?


Za svakodnevnu upotrebu, birajte šminku koja obuhvata proizvode provjerenih i kvalitetnih proizvodnih marki. Pritom, obratite pažnju i na to da šminka koju izaberete odgovara tipu Vaše kože, da ne izaziva iritacije ili bilo koju negativnu reakciju na Vašem licu.
Izbor pudera je vrlo bitan. Prozračne formule koje reflektuju svijetlo čine vaš ten svjetlijim i svježijim. Koristite kremaste formule sa satenskim sjajem koje možete nanositi samo na mjesta na kojima je to potrebno zbog izjednačavanja sa ostatkom tena, kao na primer T zona.
Rumenilo će savršeno osvježiti lice. Nježno roze i boja breskve izgledaju prirodno. Što se tiče sjenki za oči, mineralne senke savršeno reflektuju svijetlo i čine oči otvorenijima. Kada je u pitanju ruž za usne, koristite hidratantne, kremaste i polu-sjajne ruževe. Takođe možete dodati sjaj preko svog uobičajenog ruža, što će usnama dati efekat punoće.

 


Lista Proizvoda